Våre tjenester

Rens av privat boligventilasjon

Dersom du har ventilasjonsanlegg i din bolig anbefaler SINTEF Byggforsk renseintervaller på minimum hvert 5. år.

Vedlikehold er viktig for å sikre et godt inneklima. Om ditt anlegg aldri har blitt renset vil det danne seg støv og smuss som i verste fall tetter kanalene.

Sirkulasjonen vil dermed omtrent opphøre og du vil i de fleste anledninger føle deg trett og uopplagt. Nyere bygg er meget tette som igjen gjør det veldig viktig med god ventilasjon.

For lang tid mellom hver rens vil også redusere effektiviteten på anlegget samt øke energikostnadene.

Kontakt oss for uforpliktet tilbud

Rens av ventilasjon i borettslag

Ventilasjonssystemer i borettslag bør renses med intervaller på 3-5 år.

I et borettslag er det mange mennesker som lager mat, dusjer, tørker klær, og hele tiden gjør andre dagligdagse oppgaver som produserer mye støv.

Dette fører til at mye støv fester seg i ventilasjonskanaler, ventiler, vifter osv. Med uregelmessig rengjøring av ventilasjonsanlegget vil sirkulasjonen av luften føre til dårligere inneklima og flere vil føle seg trette og slitne, samt kjenne allergier sterkere.

Kontakt oss for uforpliktet tilbud

Rens av ventilasjon i kontorer og offentlig bygg

Vi tilbyr rens av ventilasjonssystemer i kontorer, butikker, skoler, næringsbygg etc. Her anbefales renseintervaller på 1-5 år.

Her pustes den samme luften inn blant mange mennesker. Et normalt menneske puster inn og ut ca. 11000 liter luft per dag. Luften vi puster inn kan inneholde mange små partikler som blant annet støv, pollen og røyk. I enkelte bygninger kan også kjemikalier være en del av det du puster inn.

Dette kan påvirke helsa vår, spesielt om man har allergier. Det er derfor viktig at luften er så ren som mulig slik at man unngår tretthet, hodepine og eventuelt økt sykefravær.

Kontakt oss for uforpliktet tilbud

Trenger du nytt filter?

Logoen til Isofilter

Sjekk ut Isofilter sin nettbutikk for nye filtre til ditt ventilasjonssystem

Isofilter selger høykvalitets filtre fra anerkjente produsenter som Flexit, Ensy, Nilan og mange flere